Προϊόντα

 Προϊόντα

Το ελαιόλαδο που διακινεί το «Λιοκλάδι», παράγεται  από ελαιώνες που καλλιεργούνται με σύγχρονες μεθόδους και συστηματική παρακολούθηση από ειδικούς επιστήμονες με σεβασμό στη φύση και τον καταναλωτή. Η υψηλή ηλειοφάνεια, οι ήπιες κλιματολογικές συνθήκες και τα εξαιρετικά εδάφη κάνουν το καρπό της περιοχής ξεχωριστό. 

Ο πρωταρχικός μας στόχος και βασική αρχή μας είναι η  παραγωγή και διάθεση προιόντων υψηλής ποιότητας. Έτσι ακολουθώντας την μακρόχρονη ελληνική παράδοση, με σκληρή δουλειά και στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα προιόν πρώτης ποιότητας.

Έχτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

To ελαιόλαδο είναι το έλαιο που λαμβάνεται από τους καρπούς του ελαιόδεντρου με μηχανικά μέσα και φυσική επεξεργασία, με χαρακτηριστικά αναλλοίωτα από την θερμοκρασία και το φως.

Είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να καταναλωθεί αμέσως μόλις παραχθεί

Αποτελεί τη βασικότερη πηγή λιπαρών στη Μεσογειακή Διατροφή. Πηγές λιπαρών είναι όλα τα λίπη και τα βούτυρα, ζωικής και φυτικής προέλευσης.

Έχτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

ΤοΈξτρα Παρθένο ελαιόλαδο 0.3 παράγεται από μια ξεχωριστή ποικιλία ελαίων, έχει εξαιρετική γεύση, οσμή και οξύτητα που δεν υπερβαίνει το 0,3%.Έτσι πιστοποιείται όχι μόνο η αγνότητα και η καθαρότητα αλλά και η φρεσκάδα και η πλούσια γεύση ενός ανωτέρου ποιότητας ελαιολάδου.

Σύμφωνα με μελέτες το ελαιόλαδο 0,3 είναι διατροφικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε. Διακρίνεται σε σχέση με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο λόγω του πρόσθετου δείκτη ποιότητος και των σπάνια οργανοληπτικών συστατικών. Κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου και ξεχωρίζει για τη φρουτώδη γεύση του, το λεπτό άρωμα και το χρυσοπράσινο χρώμα.

Η διατροφική του αξία πλησιάζει αυτή του αγουρέλαιου.

 

Αγουρέλαιο 0,2

Στην Ελλάδα θεωρείται το κυριότερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το λάδι που οι καλλιεργητές της ελιάς, κρατούν για τη δική τους χρήση.

Το αγουρέλαιο σημαίνει στην κυριολεξία «ανώριμο λάδι». Ορισμένες φορές το αποκαλουν και “πρωτόλαδο». Ο λόγος είναι απλός: πρόκειται για το λάδι που βγαίνει από το ελαιοτριβείο με τις πρώτες ελιές της σοδειάς, πριν ωριμάσει ο ελαιόκαρπος, περίπου στο 60-70%.

Το χρώμα του είναι ένα έντονο πράσινο του σμαραγδιού. Τέλος, το άρωμα του θυμίζει φρεσκοκομμένο χορτάρι και η γεύση του «τσιμπάει» ελαφρώς τη γλώσσα όπως το πιπέρι.

 

Ελαιόλαδο με αιθέρια έλαια

Γυάλινη συσκευασία 250ml Glass package

Διατίθενται σε 7 γεύσεις: Λεμόνι / Ρίγανη / Πιπεριά / Σκόρδο / Πορτοκάλι / Τρούφα / Λευκή τρούφα Available in 7 flavors: Lemon/ Oregano/Pepper/ Garlic/Orange/Truffle/White truffle

Τα αρωματικά ελαιόλαδα με αιθέρια έλαια, ακολουθούν μια λογική παραγωγής, που δίνει σταθερό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από την κάθε πρώτη ύλη (λεμόνι, πορτοκάλι, πιπεριά, σκόρδο, ρίγανη και τρούφα) τα οποία ενώνονται με το λάδι σε ένα νέο, αδιάσπαστο προϊόν. Έτσι συνεχίζουν να μοσχοβολούν και να χαρίζουν πλούσια γεύση μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Τα αρωματικά ελαιόλαδα χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Αρωματίζουν ευχάριστα σαλάτες, ψητά λαχανικά, τυριά, ενώ αποτελούν το «απόλυτο» ντιπ για αρτοσκευάσματα. Μερικές μόνο σταγόνες αρκούν για να γεμίσουν με γεύσεις και αρώματα το οποιοδήποτε πιάτο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής.

 

Χειροποίητα Σαπούνια Ελαιολάδου

 Το λάδι διατίθενται  και σε συσκευασίες που επιθυμεί ο προμηθευτής κατόπιν παραγγελίας.

Συσκευασίες μας:

Αφήστε μια απάντηση